Konsulenthuset Sirhc har et udviklingsforløb for ejerledere, hvor du som ejerleder i mindre eller mellemstor virksomhed får mulighed for at gå i dybden med netop de særlige muligheder og udfordringer, der kendetegner det at være både ejer og leder.

 

 

Det er de færreste ejerledere, der etablerer egen virksomhed for at udleve en drøm om at blive leder. De fleste forfølger en ide eller en drøm og det med ledelse er så noget, der følger med – en del af pakken.

Det, der kræves af dig som leder i starten, hvor virksomheden er ganske lille, og ejerlederen leder alle medarbejderne direkte, er meget forskelligt fra det, som du skal kunne, når virksomheden bliver stor, og du skal lede gennem ledere.

Hvis ledelse ikke falder dig naturligt, kan det derfor være afgørende at lære sig det nødvendige for at blive en bedre leder, der fortsat er i stand til at udvikle sin virksomhed og skabe nye og spændende jobs.

Ejerledede virksomheder udgør en meget stor andel af dansk erhvervsliv og har altid være fundamentet for dansk erhvervsstruktur.

Har I styr strukturen og strategien i jeres vækst? Hvis ikke, så tager en uforpligtende snak om jeres udfordringer.