2020 året vi aldrig glemmer! Må 2021 blive bedre og COVID-19 frit


Til alle vores kunder og samarbejdspartnere.

Vi nærmer os slutningen af året, og julen er lige om hjørnet. Vi vil i den anledning gerne benytte lejligheden til at sige tak for det gode samarbejde i løbet af 2020. 

Året 2020 bliver et år vi aldrig glemmer, dette år har været helt specielt for alle. Vores hverdag er forandret og julen bliver også anderledes i år.

Hos Konsulenthuset Sirhc blev der efter en god start på 2020 pludseligt fuldstændig stille i forretningen i marts, april, maj, juni og juli. Opgaverne vendte dog lidt tilbage efter sommerferien og vi har siden gennemført visions- og strategimøder, udvikling af forretningsgrundlag og flere Sparringpartner forløb, det var heldigvis til glæde for flere.

De stille måneder har dog ikke været spildte. Vi har brugt tiden til at omstille os, og arbejde med vores egene strategier. Det har gjort vores setup endnu stærkere, så vi kan tilbyde vores kunder endnu bedre samarbejdsvilkår. Derudover har vi sendt vores personale på skolebænken, så de har kunne blive endnu stærkere til gavn for vores kunder.

Midt i det hele kan vi heldigvis glæde os over, de positive oplevelser året har bragt, og dem har I alle været med til at skabe, tak for det.

Vi ved, at der er flere af vores kunder, og virksomheder helt generelt, der har været hårdt udfordret i 2020, mens andre har klaret skærene godt. Vi ønsker det bedste for jer i 2021, og fortvivl ej.. Vores dygtige personale står klar til at kickstarte jeres 2021, kontakt os gerne for en uforpligtende snak om jeres rette strategi muligheder. Til alle

Vi ønsker dig og din familie en rigtig glædelig jul og et godt nytår og ser frem til at fortsætte det gode samarbejde i 2021.

Mange hilsner

Hele teamet

Rådgivning om Indkøb, Salg og Udvikling

Vi ses i 2021! God vind til alle derude!